Personal

Presentation av Färe Montessoriförskolas duktiga pedagoger!

Förskolechef Emma Jacobsson som är utbildad,barnskötare, förskollärare och montessoripedagog.

Kort om mig: Montessoripedagogiken har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har arbetat på tre olika montessoriförskolor under mer än 10 år. Jag bor på landet utanför Osby med min man och mina två barn. Vi har höns och några får. Naturen och att röra på mig är min fritidssysselsättning.

Linda Martinsson, barnskötare och montessoripedagog.

Kort om mig: Jag bor i Knislinge med min man och min dotter.  Jag har arbetat inom montessoriverksamheter i över 12 år, både i skola och förskola. Jag brinner för pedagogiken och allt det fantastiska montessorimaterielet. På min fritid gillar jag att umgås med familj och vänner, jag tycker även om att pyssla och baka och är intresserad av inredning.

Helen Wilhelmsson, barnskötare, grundskollärare

Kort om mig: Jag bor på landet utanför Broby med min man och våra tre barn. Hundar, katter och ponnyhästar tillhör också familjen. Vid tiden för mina barns skolstart fastnade jag för montessoripedagogiken, jag har tidigare arbetat bl.a. i förskoleklass och som resurslärare. På min fritid tycker jag om att läsa och baka.

Carina Brolin, barnskötare, montessoripedagog.

Kort om mig: Kommer från småland men har bott i skåne sedan 1991. Bor i Åraslöv utanför vinslöv med min man, son och 6 getter. Jag har haft förmånen att arbeta inom montessoriverksamheten sedan 1991 i Hässleholm och Kristianstad.

Matilda Soeson, förskollärare

Kort om mig: I januari 2015 tog jag min förskollärarexamen på Linnéuniversitetet i Växjö, där jag bland annat läst utomhuspedagogik som är något jag brinner lite extra för. Jag bor i Kristianstad tillsammans med min sambo och på fritiden gillar jag att träna och spenderar mycket tid med familj och vänner.

Hannes Bengtsson, vår bonuspersonal

Kort om mig: Jag pendlar med buss från Osby till Knislinge varje dag. Tycker om att lyssna på musik, spela spel och sport. Går gärna på matcher med mina vänner. Jag har själv gått på Färe Montessoriskola och har nu kommit tillbaks som personal på förskolan.