Ht 17 Vt 18-Teknik och experiment

Nu börjar läsåret lida mot sitt slut vårt tema med de fyra elementen har bidragit till mycket spännande under året. Då vi arbetade med temat eld fick diamanterna besöka brandstationen. Studiebesök på reningsverket och en promenad till helge å blev det då vi arbetade med temat vatten. Barnen har undersökt de fyra elementen och var vi hittar dessa i vår närmiljö. För att utforska elementet eld och vulkaner närmre fick Pärlbarnen titta på film om vulkaner för att sedan göra egna med hjälp av bakpulver, ättika och karamellfärg. Vulkanexperiment var bara ett av de många experiment barnen fick prova på under läsåret.

Nu ser vi fram emot en härlig sommar då vi samlar kraft inför en ny spännande hösttermin!