Nobelfest!

Under hösten har barnen på olika vis arbetat med normer och värden, hur man är mot varandra och sin omgivning. Som avslutning anordnades en efterlängtad Nobelfest. Barnen som går sitt sista år, fick det ärofyllda uppdraget att vara festkommitté. Dagen började med stationer med de olika priskategorierna kemi, fysik, litteratur, medicin och fred som tema. Sedan började den högtidliga festen med välkomstdrink med tilltugg och dans till wienervalsmusik. Slutligen en prisutdelning till samtliga i kategorin vänskap. Trerätters middag med snittar, klyftpotatis, köttbullar o sås. Spektakulär efterrätt med glass, och godsaker o tomtebloss. Kungen kom på besök och höll tal och åt middag med oss.

Theo på småbarnsavdelningen ”Pärlan” experimenterar med vatten, olja och karamellfärg.

Festkommittén bestående av Ingrid, William, Bella, Rakel som har jobbat hårt med dagen och här förbereder välkomstbålet.

William, Lana, Figaro begrundar ”Kungen” (Bengt vår fd ordförande) som håller tavlan barnen gjort till  honom.

Betty och Arvid tar en sväng om till Wienervals musik.